Reizen


Bijzondere reizen

Jaarlijks organiseert de Chi Academy bijzondere reizen. Wat maakt deze reizen bijzonder?

Het zijn reizen die je wellicht niet zo snel in je eentje zult maken. Je hebt een gezin, maar hebt altijd al gedroomd van een Muay Thai trainingskamp. Wij bieden de kans en mogelijkheid om deze reis te maken, tezamen met lot-genoten in een kleine groep en evt. (nieuwe) vrienden voor het leven. Verder hanteren we een maximum aantal reizigers per reis, je krijgt persoonlijke aandacht en bovendien krijg je begeleiding van experts en coaches.

Retreats & Trainingsreizen

Onze mindfulness retreats staan garant voor een bijzondere en unieke ervaring. Om helemaal tot rust te komen, tijd voor jezelf te nemen, tot bezinning te komen, nieuwe inzichten te krijgen of gewoon lekker te relaxen. Deze reizen staan helemaal in het teken van gezondheid, waarbij veganistische voedingsplan een onderdeel van uit maakt

Onze trainingsreizen zijn zowel in Nederland als inter-continentaal. Wij organiseren reizen naar Azie. Hier kun je met lotgenoten een unieke ervaring aangaan, waarbij actieve ontspanning en avontuur centraal staan.

Selecteer hieronder je reisbestemming naar keuze:

Retreats – Mindfulness


Bijzondere reizen waarbij rust & ontspanning centraal staan. Reconnect, recharge, retreat. In balans komen. Nieuwe energie opdoen. Les in mindfulness, meditatie, ademhaling en yoga.

Trainen reizen retreat

Reizen, Trainen, Aziƫ


Twee weken trainen, maken van ontspannen excursies, tempels en andere bezienswaardigheden bezoeken. Genieten van het heerlijke eten & vooral een onvergetelijke ervaring.

Trainen reizen retreat

Trainingskamp


Onder begeleiding van professionals trainen, sterker worden, gezond eten en ontspannen. Nieuwe inzichten opdoen, persoonlijke ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal groeien.

Trainen reizen retreat

Algemene reisvoorwaarden

Wij hanteren op al onze reizen algemene reisvoorwaarden. Onze algemene reisvoorwaarden zijn hier te vinden. Mocht je hier of over onze reizen vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Vereniging van Kleine Reisorganisaties

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.

Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.